Vi har blitt sertifisert som Kvalitetsklubb!

NFF innførte for få år siden et konsept som heter Kvalitetsklubb. Fra høsten 2014 kunne klubber tilhørende Oslo Fotballkrets (OFK) søke om å bli sertifisert.

 

Kvalitetsklubb er et konsept hvor NFF har definert ulike kritierier som klubbene må innfri for å bli godkjent. Det er tre ulike nivåer for Kvalitetsklubb, men foreløpig er kun nivå 1 ferdig. Her ser du hvilke kriterier som gjelder for nivå 1.

18 klubber tilhørende OFK søkte høsten 2014 om å få bli Kvalitetsklubb og av disse ble tre ferdig og godkjent på kretstinget i fjor. I år ble ytterligere fire klubber godkjent og Ski Fotball var en av dem. Vi er nå i gode selskap med Jardar, Ready, Røa, KFUM, Kjelsås og Jutul som er de seks andre klubbene som er godkjent for Kvalitetsklubb nivå 1. 

Det ligger mer arbeid bak innfrielsene av kriteriene enn det kan se ut til ved første øyekast på kriteriene. Mye skal dokumenteres og for vår del var det behov for mye arbeid spesielt rettet mot sportsplanen og gjennomgang av hvilke rutiner og føringer vi ønsket å ha i klubben knyttet til det sportslige. Det er dog veien til målet som er noe av det viktigste for klubber som ønsker å være med i Kvalitetsklubbkonseptet så dette var både nyttig og bra for oss. 

Vi er derfor veldig glad for at halvannets års arbeid med kriteriene ga oss uttelling og på OFKs ting på Ullevaal Stadion mandag 7. mars 2016 kunne vi motta de synlige bevis av nyvalgt styreleder i NFF Terje Svendsen på at vi nå er definert som en ekte Kvalitetsklubb.

Gratulerer til oss og takk til alle som har bidratt!

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 79490
Ubetalt antall: 47
Betalt beløp: 1426191
Betalt antall: 698
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift